Δασκαλογιάννη 7 , Μεταμόρφωση, Τ.Κ.: 144 52
210 28 28 338
friandises.catering@gmail.com

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η εταιρεία FRIANDISES, θέλοντας να προσφέρει στην πελατεία της ποιοτικά γλυκά παραδοσιακής και σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, έθεσε από την αρχή αυστηρές προδιαγραφές στην παραγωγή τους.

Εκλεκτές πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, περιορισμένη χρήση ζάχαρης, παντελής απουσία έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών, απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής.

Με δοκιμασμένες επί δεκαετίες  συνταγές, έφερε στο προσκήνιο παραδοσιακά σπιτικά γλυκά που δεν υπήρχαν τότε σε ζαχαροπλαστεία (κρητικά σταφιδωτά, καλιτσούνια & αμυγδαλωτά, ρολά αμυγδάλου κ.ά.), αναβάθμισε γευστικώς προϊόντα της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής και πρωτοτύπησε λανσάροντας νέες παραλλαγές γλυκών (τσουρέκι γεμιστό με κομματάκια σοκολάτας, κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας, τετράγωνα παστάκια)


Χειροποίητα κουλουράκια πορτοκαλιού


 


Χειροποίητα μπισκότα βρώμης με κακάο


 


Χειροποίητα μπισκότα βρώμης με cranberries 


 


Χειροποίητα κουλουράκια σμυρναίικα


 


Χειροποίητα κουλουράκια με ελαιόλαδο, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και σουσάμι


 


Χειροποίητα κουλουράκια πον πον σοκολάτας (βουτύρου με κομματάκια σοκολάτας)


 


Χειροποίητα μπισκότα αμυγδάλου



Χειροποίητα μπισκότα λαδιού με αμύγδαλο



Χειροποίητα μπισκότα με βρώμη και μέλι (χωρίς ζάχαρη)


 


  • Τσουρέκι γεμιστό με κομματάκια σοκολάτας
  • Τσουρέκι με κανέλα
  • Τσουρέκι πολίτικο, με μαστίχα και μαχλέπι 

 


Μπισκότα Βουτύρου


 


Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στο υπερσύγχρονο εργαστήριο της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, με διευρυμένη ποικιλία γλυκών, που ενδεικτικά περιλαμβάνει :

  • Το φημισμένο πολίτικο τσουρέκι (απλό ή με γέμιση σοκολάτας)
  • Χειροποίητα παραδοσιακά κουλουράκια (σταφιδωτά, αμυγδαλωτά, λαδιού, πορτοκαλιού, σμυρνέϊκα)
  • Διάφορα είδη χειροποίητων μπισκότων & κουλουριών (σοκολάτας, βουτύρου, λεμονιού, δημητριακών, μηλοπιτάκια κ.ά.)
  • Κέϊκς βουτύρου διάφορα (βανίλιας, σοκολάτας, μανταρινιού κ.ά.)
  • Γλυκά ταψιού (καρυδόπιτα, μπακλαβάς, γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι κ.ά.)
  • Τούρτες διάφορες (σοκολάτας κλασικής ή bitter, , με κάστανο, με κρέμα πορτοκαλιού, cheesecake, black forest, σεράνο, mousse σοκολάτας κ.ά.)
  • Πάστες αντίστοιχης γεύσης με τις τούρτες
  • Μικρά γλυκά (σφηνάκια, ταρτάκια, τρουφάκια, τυλιχτά σοκολάτας κ.ά.)
  • Εποχικά (κυρίως χειμωνιάτικα) γλυκά, όπως (Κουραμπιέδες αμυγδάλου με φρέσκο βούτυρο γάλακτος, Μελομακάρονα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και θυμαρίσιο μέλι, Χειροποίητες δίπλες, ιδιαίτερα λεπτές, με τριμμένο καρύδι και μέλι)
  • Ξένα χριστουγεννιάτικα γλυκά (panettone, stollen, kugelhopf)
  • Νηστίσιμα σαρακοστιανά γλυκά (κέϊκς λαδιού, σάμαλι μαστίχας, νησιώτικα αμυγδαλωτά, κουλουράκια & μπισκότα λαδιού κ.ά.)